Nieuws
Aanbod
Belgie en Nederland
Zwitserland en Frankrijk
Tarieven
Contact
Inschrijven
Wie zijn wij?
Wat doen wij?
Regelgeving
Documenten
Webquest
Inloggen

Wat doen wij?

  • Wij ondersteunen of begeleiden meerdaagse projecten buiten de schoolmuren. Wij waarborgen hiervoor goede voorwaarden van pedagogische, sociale, financiële en materiële aard. Een openluchtklas biedt immers extra kansen om relationele en sociale vaardigheden te ontwikkelen én om een intense ervaring op te doen op sportief, cultureel of breed wetenschappelijk gebied.
     
  • Wij volgen op de voet de kwaliteit in de door ons geselecteerde centra, zodat al jouw aandacht volledig naar de leerlingen en het onderwijsproject zelf kan gaan.

  • Onze pedagogische werkgroep, o.a. samengesteld uit schooldirecties en leden van de begeleidingsdienst, maakt ter ondersteuning van jouw onderwijsproject leerlingenmappen, met daarbij een handleiding, digitale werkblaadjes voor leerlingen of een handige lijst van programmamogelijkheden voor de leerkrachten. Dit alles afgestemd op de eindtermen.

  • Onze medewerkers staan elke weekdag klaar om je de nodige informatie en ondersteuning te bezorgen. Tijdens een bezoek aan jouw school of gewoon via de telefoon geven wij graag meer uitleg over onze centra: Heb je vragen over de infrastructuur, de ligging, de prijs of de pedagogische mogelijkheden in en rond het centrum? Wij helpen je bij de centrumkeuze en de programmaopbouw.

 

 


  • We informeren je hoe je een ouderavond aanpakt of wij kunnen zo’n initiatief mee begeleiden. We bezorgen je, als je wil, een powerpoint-presentatie over de waarden van een openluchtklas en de nodige beelden van het gekozen centrum.

  • Wij zorgen voor een vlotte en volledige administratieve afhandeling van elke openluchtklas, van reservering tot eindafrekening.
goede redenen om op openluchtklas te gaan

 

Taal wijzigen...
Redirecting...